Occupying almost half the Central Saint Giles development housed at 1 St Giles High Street the search engine Google’s cool office in London has been designed by PENSON. Covering an interior space of 160000 sq. ft. Area, the workspace has a quirky feel.

The design is a perfect blend of retro as well as modern style predominantly divided into several lounging sections. Out of the many lounging spaces, the Granny’s Flat deserves a special mention as it has quirky and modern fittings as well as chairs. There is an exquisite semi-circle sofa (quite large in size) in the library where one can relax and pick books for an inspirational read.

The meeting and discussion rooms have padded walls and the lounge areas have padded seats, thus, a typical British pub ambiance is felt at the workspace. The padded walls also provide a cozy feel to the employees. The interiors have been crafted out of recycled as well as reclaimed materials.

Have a look at the office pictures and enjoy the modern British and traditional English blend.

1The office

2The lavish library

3Go green

4Because ‘think’

5Marvelously modern

6Relax and recline

7Color pops

8Majestic art

9Recreational wonders

10Green and more

11Gather for good

12Cool combination

13The books

14Have a seat

15Meet, greet, discuss

16Let us see

17Safety!

18Chilling out

19The color hues

20Colors and more

21Props and fun

22The busy area

23In the open

24The exterior

Source here